Sofia i Östersund

Distanskurs

lär känna de uppstigna mästarna

Distanskurs 28 dgr - Lär känna de Uppstigna Mästarna.

 

Hej vackra själ ❤
Är du nyfiken på de uppstigna mästarna? Skulle du vilja lära känna de så att ni kan samarbeta i ditt liv här på jorden? Vill du förstärka din förmåga att se, höra och känna dessa underbara ljusväsen och få hjälp, guidning och healing av de så ofta som du vill och behöver?

 

Detta är definitivt en kurs som kan förändra ditt liv på många plan, till det bättre. De uppstigna mästarnas energier är fulla av kärlek, ljus och glädje, precis som änglarna och ärkeänglarna. Skillnaden är att vissa mästare känns lite mer mänskliga då de visar sig som människor ibland och för att de en gång för mkt länge sedan levt jordeliv. Och vissa av de är lättare att höra och se. I denna kurs kommer du upptäcka vilka av mästarna som du redan har en starkare kontakt till. I alla meditationer kommer du få värdefull vägledning till dig själv.

 

Denna kurs pågår i 28 dagar (1/2-28/2) och är helt på distans på min fb-sida "Sofia i Östersund". Du kommer bli inbjuden i en särskild sluten fb-grupp, där jag kommer sända 12 livemeditationer fördelat på 3 dgr i veckan. Dessa videos ligger kvar i gruppen även efter inspelningen så att du kan när som helst gå in och lyssna i efterhand och göra meditationerna. Varje dag kommer jag skriva ett inlägg om varje mästare som vi kommer jobba med. Du kommer även få tips och trix och inspirerande övningar om hur du kan koppla upp dig med Mästarna.

 

Vad får du ut av kursen?

Du kommer jobba med några av dina högre livsmål och får hjälp att uppnå de av mästarna. Du kommer utvecklas mot kärlek och släppa på blockeringar som hindrar dig uppnå dina drömmar. Du kommer även att öppna dina mediala kanaler och träna på att få vägledning av mästarna.

 

I denna kurs kan du jobba helt i din egna takt, eftersom gruppen ligger kvar även efter kursen så du har tillgång till all info även efter avslutat kurs.

 

Vad är en uppstigen mästare?
En uppstigen mästare är en själ som är så pass utvecklad mot kärlek och upplyst att den inte behöver leva på jorden för sin utveckling längre. En uppstigen mästare har levt många tidigare jordeliv. Dessa mästare sänder kärlek och frid, och ljus till mänskligheten och de kan även gå in och hjälpa till med vägledning och guidning.

Mästarna hjälper till med:

 • din utveckling

 • ditt livs syfte

 • ta fram dina gåvor

 • rena och hela dig

 • träning och hälsa

 • hjälper ljusarbetare att komma igång

 • överflöd

 • manifesteringar

 • öppna hjärtat

 • medialitet

 • vägledning
  mm

 

Vi kommer jobba med 12 olika mästare, några av de är:
Abundantia
Lakshmi
Saint Germain
Horus
Thot
Osiris
Ganesh
mfl.

 

Datum: 1 feb-28 feb
Plats: I en sluten fb-grupp

Förutom livemeditationer 3 ggr per vecka och inspirerande inlägg och övningar varje dag i fbgruppen, så får du även ett kursmaterial som skickas till dig efter anmälan och betalning.

 

Anmälan gör du till Sofia 070-3053125 eller via meddelande på fb-sidan Sofia i Östersund, senast 25 jan.
Din investering: 1500 kr. Swishas till samma nummer.

 

Hoppas vi ses

Ljus och kärlek

Sofia

 

Boka genom att fylla i formuläret nedan

 

Ditt namn

Din e-post

Ditt telefonnummer

Ditt meddelande