Sofia i Östersund

Ärkeänglar

Ärkeänglar har funnits sen begynnelsen kan man säga och kan och vill hjälpa dig med allt. För att du ska få hjälp behöver be om att få hjälp. På grund av ”lagen om fria viljan” som råder i Universum så måste du be de om hjälp för att de ska kunna hjälpa dig. Det finns inga regler för hur du ber till Ärkeänglarna eller kallar de till dig, bara att tänka på de gör att deras energi finns hos dig. Många av de Uppstigna Mästarna fungerar likadant, dvs du behöver bara tänka deras namn så finns deras energi hos dig.

 

Ärkeänglarna finns alltid hos dig, när du vill att de ska var hos dig och ibland finns de där fast vi inte bett de. De omger dig med sin kärlek, styrka och frid, och om du öppnar upp dig och känner att det faktiskt är sant så känner du att ditt hjärta fylls med tacksamhet. När detta händer så vill jag att du sitter kvar i det härliga som känns, vetskapen att Ärkeänglarna finns där hos dig och känslan av kärlek och tacksamhet som du då kan känna. Om du i detta tillstånd ställer en fråga så kommer du ganska säkert uppfatta svaret. Fokusera på ditt hjärtchakra och kärleken som känns där hela tiden medan du väntar på svar. Om du har svårt att känna kärlek, be Jesus eller någon av ärkeänglarna öppna ditt hjärta. Sitt en stund så de får jobba med ditt hjärtchakra. Du kanske känner ett tryck över bröstet när hjärtöppningen pågår.

 

Det finns inga gränser för vad du kan be om, inget är för litet eller för stort, men det verkar avgörande om hur tydlig du är. Om du t.ex ber om en summa pengar men samtidigt känner att du inte är värd så mycket pengar så blir det otydligt. Änglarna läser av din känsla för det du ber om. Det har visat sig att de flesta föräldrar som ber för sina barn upplever att barnen får hjälpdirekt. men om de be om något åt sig själva så fungerar det inte lika bra. Detta kan bero på att föräldrar är tydligare i sin önskan när det gäller barnen, de kanske ”kräver” att änglarna ska ingripa. Då blir det verkligen tydligt för änglarna.

 

Änglar har inget ego så de blir aldrig stötta, eller besvikna på dig. De sänder sin kärlek till dig hela tiden. De är till för att ge oss kärlek och inre frid och hjälpa oss uppfylla vårt högre syfte på jorden. Precis som att Ärkeängeln Michael inte är en person utan en energi som består av många, så är du och jag och alla människor på jorden en energi, ett medvetande. Du kanske har hört att vi alla är ett. Så människornas gemensamma syfte här på jorden verkar vara att få ett himmelrike på jorden. Detta gör vi på lite olika sätt men det kan vara bra för dig att tänka att vi alla gör detta tillsammans, vi sprider ljus i lite olika former till människorna runt omkring oss. Ärkeänglarna och de uppstigna mästarna finns och har alltid funnits för oss och hjälper oss med vårt syfte. Om du vill följa ditt högre syfte så ska du lyssna på din glädje och följa den. Din inre glädje är själens viskningar att gå den vägen.

Det är en spännande tid på jorden nu med många änglar, mästare och ljusvarelser som finns ibland oss. Detta gör att det blir lättare för oss att vara i sann kärlek och glädje. Ju mer vi öppnar oss för kärlek och fyller oss med ljus desto lättare blir det för högre ljusväsen att göra sig hörda. Nedan kan du läsa om de olika Ärkeänglarna och vad de kan hjälpa dig med.

Distanskurs:

Lär dig kommunicera 

med Ärkeänglarna!

Vill du träna upp din medialitet och öppna upp din förmåga att kommunicera med höga energier, så att du kan höra, se och känna vad Ärkeänglar, änglar och mästare vill säga till dig och samtidigt få hjälp att uppnå dina mål? Skulle du vilja lära känna Ärkeänglarna så att ni kan samarbeta i ditt liv här på jorden?

 

Detta är definitivt en kurs som kan förändra ditt liv på många plan, till det bättre. Ärkeänglarnas energier är fulla av kärlek, ljus och glädje. I alla meditationer kommer du få värdefull vägledning till dig själv och healing fysiskt, mentalt och känslomässigt.

 

Denna kurs pågår i 28 dagar (19/4-16/5) och är helt på distans på min fb-sida "Sofia i Östersund". Du kommer bli inbjuden i en särskild sluten fb-grupp, där jag kommer sända 12 livemeditationer fördelat på 3 dgr i veckan. Dessa videos ligger kvar i gruppen även efter inspelningen så att du kan när som helst gå in och lyssna i efterhand och göra meditationerna. Varje dag kommer jag skriva ett inlägg om varje ärkeängel som vi kommer jobba med. Du kommer även få tips och trix och inspirerande övningar om hur du kan koppla upp dig med dessa underbara ljusväsen.

 

Vad får du ut av kursen?

Du kommer jobba med några av dina högre livsmål och får hjälp att uppnå de av Ärkeänglarna. Du kommer utvecklas mot kärlek och släppa på blockeringar som hindrar dig uppnå dina drömmar. Du kommer även att öppna dina mediala kanaler och träna på att få vägledning av mästarna.

 

I denna kurs kan du jobba helt i din egna takt, eftersom gruppen ligger kvar även efter kursen så du har tillgång till all info även efter avslutat kurs.

 

Ärkeänglarna hjälper till med:

 • din utveckling

 • ditt livs syfte

 • tar fram dina gåvor

 • renar och helar dig

 • träning och hälsa

 • hjälper ljusarbetare att komma igång

 • överflöd

 • manifesteringar

 • öppna hjärtat

 • medialitet

 • vägledning

 • uppstigning

 • manifesteringar
  mm

 

Vi kommer jobba med 12 olika ärkeänglar, några av de är:
Gabriel

Raphael

Jophiel

Michael

Raziel

Haniel
mfl.

 

Datum: 19 april- 16 maj
Plats: I en sluten fb-grupp

Förutom livemeditationer 3 ggr per vecka och inspirerande inlägg och övningar varje dag i fbgruppen, så får du även ett kursmaterial som skickas till dig efter anmälan och betalning.

 

Anmälan gör du här nedan genom att fylla i formuläret. Du kan oxå anmäla dig på sms till Sofia 070-3053125 eller via meddelande på fb-sidan Sofia i Östersund, senast 10 april.
Din investering: 1500 kr. Swishas till samma nummer. Alternativt insättning på kontonummer i Swedbank. Clearing: 8147-1 Konto: 9131057151

 

Hoppas vi ses

Ljus och kärlek

Sofia

Ditt namn

Din e-post

Ditt telefonnummer

Ditt meddelande

Ärkeängeln Michael

han som är som Gud”

 

Bakgrund:

Denna underbara Ärkeängel har lev väldigt länge och hjälpt ljusarbetare och andliga ledare sen Adam och Evas tid i Edens lustgård och säkert tidigare. Han ser över en änglaorder som kallar sig ”The Virtues”.Han är outtröttlig i sitt ljusarbete för även han utvecklas och upptäcker nytt hela tiden.

 

Ärkeängeln Michael är som Gud och har därför skaparens alla kvalitéer. Han är en ledare bland ärkeänglarna. Han är beskyddaren som stöttar dig i alla lägen, boostar ditt självförtroende, ger dig styrka och mod att våga utmana dig.

 

Han kan gestalta sig som en vakt med sitt ljussvärd. Han utstrålar stor kärlek, självförtroende och inre frid, mod, styrka och rättvisa. Han vet vad han gör och är bestämd i det. Han är en väktare över ljuset. Han ser till så att ljuset består i Universum. Han hjälper människorna med samma, dvs använder sitt ljus och tar bort lägre energier och entiteter från våra fysiska kroppar, sinnen, känslor och från vår aura. Han rengör även ditt hem, ditt arbete och din bil. Han hjälper andar över till ljuset/andra sidan. Han kan rena stora platser och områden. När han väl renat så kan han också skydda och vaka över det som är renat. Han har kontakt med alla ljusarbetare och andliga ledare på jorden och inspirerar de att jobba med healing eller andra andliga uppgifter. Du kan be att Ärkeängeln Michael är din skyddsängel. Han vill vara din skyddsängel om du vill, det förmedlade han i boken ”Creater Speaks” a message for humanity med Michelle Phillips .

 

Han brukar också visa sig som en stor graciös ängel med stora vingar. När jag bett till ärkeängeln Michael om hjälp så kan jag se blåa blixtar dyka upp när jag minst anar det. Direkt efter kommer vetskapen till mig att det är han.

 

Han uppmanar oss att vara tydlig när vi ber om hjälp, dvs fokusera klart eller skriv ner det på ett papper. Och be om positiva tankar angående det du bett om. Var alltid (om du kan) stilla en stund efter du bett så kan han jobba med din energi.

Han uppmanar oss att tro på vår egen styrka. Vi är alla gud, menar han, och vi bär alla sanning inom oss. Den kommer inte utifrån, den kommer inifrån. Han vill att vi ska se vårt eget ljus och storheten i det vi skapar på jorden. Alla människor är ovärderligt värdefulla, därför kan vi be om vad som helst, litet som stort. Eftersom allt som inbringar frid är en gåva till hela jorden. Varje människa är som en pusselbit i ett pussel och då förstår vi att alla bitarna är lika viktiga. Det finns ingen pusselbit som är viktigare än nån annan. De har olika färg och olika form men det spelar lika stor roll, om det fattas en så blir helheten ej komplett.

 

Han använder sitt ljussvärd bl.a för att klippa negativa energiband på oss, och han använder ljus och kärlek när han motar bort negativa energier och entiteter. Michael sa till mig en gång att ni människor kan föreställa er att ljuset kommer in i alla olika situationer. Ljuset är kraftfullare än vad ni förstår.

 

Hjälper dig med:

 • boostar ditt självförtroende, ger dig mod och styrka att våga utmana dig

 • Ta bort mediala attacker. Slappna av och föreställ dig att Ärkeängeln Michael nu står bakom din rygg och att han nu börjar plocka bort alla starka negativa tankar som fastnad på din övre rygg, symboliskt kanske det visar sig som att han drar ut svård och knivar

 • Klipper negataiva energiband med sitt ljussvärd

 • Renar dig, ditt hem, din arbetsplats, din bil osv.

 • Skyddar dig, omsluter dig med sin energi.

 • Fixar och lagar elektriska saker.

 • Fixar och lagar bilen.

 • Hjälper barn som besväras av andar.

 • Dammsugar bort alla lägre energier från dig med en ”dammsugartratt”.

 • Rengör dina öronchakran (som sitter mitt ovanför ögonbrynen).

 • Rengöra och öppna dina mediala kanaler.

 • Vara din skyddsängel

Ärkeängeln Raphael

Guds helare”

 

 

Hjäper dig med:

 • Hjälper till med all form av healing: fysisk, känslomässig, mental, rättar till obalanser, hem, djur, relationer, karriär mm.

 • Hjälper dig hitta själspartner

 • Hjälper dig med ekonomin

 • Hjälper dig som jobbar med healing/att hjälpa och dig som vill jobba med healing/att hjälpa..

 • Han hjälper dig hitta lämplig utbildning och lämplig mottagningslokal.

 • Du kan be om klienter.

 • Du kan få hjälp att ta rätt betalning för dina tjänster.

 • Hjälper dig med din medialitet, renar och helar t.ex tredje ögat gärna tillsammans med clairvoyance-änglarna.

 • Raphael hjälper dig äta och dricka nyttigare och hälsosammare.

 • Hjälper dig hitta lämplig träning för Dig och ger dig motivation till regelbunden träning.

 

När du ber Rafael om healing så omger han dig med sitt smaragdgröna ljus. Healingen kan komma på lite olika sätt: antingen så helas du direkt eller gradvis utan att du själv behöver göra någonting, eller så helas du gradvis och får vägledning under tiden hur du ska gå tillväga för att bli helad.

Ärkeängeln Raziel

Guds hemligheter”

 

Bakgrund

Ärkeängeln Raziel sägs befinna sig så nära Gud att han hör alla viskningar om Universums hemligheter. Alla dessa hemligheter avslöjar han i en bok ”The Book of angel Raziel” eller ”Sefer Raziel”. Denna bok finns tillgänglig att köpa idag men är svår att förstå och tyda. Det sägs att för att förstå informationen som förmedlas måste du kalla på Ärkeängeln Raziel att hjälpa dig.

 

Efter Adam och Evas utvisning från Eden, ska Raziel ha gett boken till Adam som hjälp för att skapa genom Guds kärlek. Några generationer senare fick även profeten Enoch ett exemplar av boken inför den uppstigning och utveckling till Ärkeängel Metatron som han skulle komma att göra. Även Noah fick denna bok av Ärkeängln Raphael inför byggandet av arken och även för att rädda sina invånare efter floden.

 

Namnet Raziel betyder ”Guds hemligheter” (”Secrets of God”). Raziel kallas även för ”Keeper of Secrets” och ”Mysteriernas ängel”.

 

Hjälper till med:

 • Förstå esoteriskt material, t.ex boken ”The Book of angel Raziel”

 • Förstå manifesteringsprinciper, hjälper även till med manifesteringen i sig.

 • Förstå helig geometri.

 • Ger dig information på en hög nivå via din intuition och insikter.

 • Öppnar upp alla dina mediala kanaler.

 • Visar och helar tidigare liv vilket i sin tur kan hela fobier och missbruk och andra beroenden.

 • Löser upp gamla löften och kontrakt från tidigare liv eller detta liv. Att få hjälp med detta brukar avlägsna negativa mönster kring pengar, romanser osv och resulterar ofta i mer känslor av självvärde och självaktning.

 • Han är en naturlig lärare och mentor i livet om du ber honom. Du kommer få svar på alla dina frågor. Bjud in honom i dina drömmar så kommer du få följa med på undervisning i Universum.

 

När jag satt och kanaliserade Ärkeängeln Raziel så frågade jag : Vad är det som gör att jag/vi går framåt?(dvs vad är det som gör att vi drivs att utvecklas) Han svarade: ”Moroten på vägen är din önskan. När du steg för steg öppnar ditt hjärta så expanderar din önskan och du tänker större, din önskan omfattar då fler människor och större områden. Din glädje expanderar i samma takt. På denna väg hittar du verktyg och nycklar som tar dig framåt. Om du inte avviker från denna väg så får du uppleva expansion och sann glädje mer frekvent.” Då frågade jag: Vad är det som gör att människorna avviker från vägen? Han svarade: ”När människor går igenom utveckling så tenderar de att ”hoppa av från vägen”, genom att de tror att någon bär skuld för motgången som de upplever. De skuldbelägger antingen sig själva eller andra. Detta är en total illusion. Utveckling ingår i din livsplan, utan den skulle du inte växa, ingen expansion, inga belöningar och glädjeutrop. Så kära vänner möt utmaningarna med en positiv förväntan över ditt växande, din expansion. Var ödmjuk mot andra som inte ser detta i sina liv. Låt de inspireras av dig, när du tar steg som de vill ta. Var i kraften i varje ögonblick genom att vara ödmjuk och förstående och SANN. Den som känner sig förstådd av dig kommer att lyssna på dig. Där har du kraften. Kraften som du ska bära med dig hela livet. Att inte säga din sanning dränerar dig, ja du har känt det flera gånger. Var modiga kära barn av ljuset, du håller visheten i din hand, ge den till andra så stärker du ljuset. Ni är ren kärlek och kommer alltid att vara. Ta emot energin som kommer av dessa ord.” Blunda nu och ta emot energiöverföringen från Ärkeängeln Raziel.

 

Varje gång du lyckas (vara kärleksfull/säga din sanning/vara ödmjuk) ska du berömma dig dig själv för du har gjort ett utomordentligt bra ljusarbete, du har stärkt ljuset i världen. På återseende min vänner av ljuset/ Ärkeängeln Raziel.”

 

11

Ärkeänglen Raziels energi är manlig, kärleksfull, snäll och intelligent. För mig känns hans energi kraftig men många uppfattar hans energi som lite subtilare än t.ex Michaels och Metatrons som har energier som många känner av som kraftfulla. Han ses ofta som en vis gammal man med långt vitt skägg och långt vitt hår, lite som ”Gandalf” i filmen ”Sagan om ringen”. Hans energi är i regnbågens alla färger och så fort du tänker på honom så finns han vid din sida.

 

Gör så här om du vill att han öppnar ditt kronchakra

Du kan föreställa dig att han står bakom din rygg och lägger sin vingar eller händer över ditt kronchakra. Föreställ dig att han nu att han växer och blir längre så det känns som ditt kronchakra dras uppåt. Det som sker nu är att han öppnar upp din kanaliseringskanal så att du lättare kan uppfatta vägledning från änglar och uppstigna mästare och till och med Källan. Slappna av och blunda en stund medan han jobbar med dig.

 

För att själv hjälpa till att öppna upp din kanaliseringskanal så kan du stretcha kroppen, göra yoga, (stå på huvud är mycket effektivt), röra på kroppen, löpning, gång etc. Vara ute i friska luften renar automatiskt dina kanaler och du får faktiskt mycket lättare vägledning när du är ute. Ett tips är att alltid ha med dig block och penna eller dyl så att du kan skriva upp insikter du får.

 

Gör så här om du vill att han öppnar ditt tredje öga och dina öronchakran

Föreställ dig att han står framför dig. Känn hur hans regnbågsfärgade energi pressas mot dig, mot ditt huvud, fyller upp och omger hela ditt huvud med hans energi.. Han öppnar nu upp din mediala syn. Nu kanske du känner att det trycker i pannan och omkring ditt tredje öga som sitter i pannan mitt emellan ögonbrynen. Sitt och slappna av och blunda en stund.

 

Han stråla nu sitt ljus och energi in under/bakom dina ögonbryn. Energin fyll på inifrån ditt huvud, bakom och ovanför ögonen. Han öppnar nu upp din mediala hörsel. Sitt och slappna av och blunda medan han jobbar med dig.

 

Aurafärg:

Regnbågens alla färger

Kristall

Klar kvarts

 

Ärkeängeln Metatron

Nuets ängel”

 

Bakgrund

Ärkeänglar och änglar skapas egentligen som de är, men Ärkeängeln Metatron har en gång för länge sen, så långt tillbaka som några generationer efter Adam och Eva, faktiskt levt som en vanlig människa på jorden. Han var profeten och författaren Enoch som det går att läsa om i ”The Book of Genesis” i Bibeln samt ”The Book of Knowledge: The Keys of Enoch”. Enoch levde ett utomordentligt liv med stor godhet och blev upplyst flera gånger om vilket gjorde att Gud, direkt efter Enochs död, tog med honom högst upp i himlen och gjorde honom till en Ärkeängel.

 

Det råder delade meningar om vad namnet Metatron betyder. En betydelse som jag väljer därför att jag tycker att det stämmer bra in på honom är ”Nuets ängel”.

 

Hjälper dig med:

 • Metatron kan böja tid och därmed hjälpa dig komma i perfekt tid och slippa förseningar mm. Det jag har märkt är att jag blir väldigt närvarande när jag bett honom att få komma i perfekt tid och ibland känns det som att tiden stått stilla när jag tittar på klockan.

 • Han månar om och hjälper alla känsliga barn och ungdomar, speciellt de med andliga gåvor och förmågor.

 • Han hjälper lärare och föräldrar att behandla barn och ungdomar med diagnoserna ADHD, ADD mfl och att hitta naturliga alternativ till mediciner som Ritalin. Dessa barn är mycket begåvade och inte alls sjuka. De behöver beskydd och rätt behandling så mår de bra. I detta arbete samarbetar Metatron med Jungfru Maria.

 • Han kan hjälpa dig förstå esoteriskt material ”The Keys of Enoch” t.ex. Om du jobbar nära Ärkeängeln Metatron så kan det hända att du helt plötsligt blir intresserad av gamla skrifter och esoterisk material. Även genometri.

 • Du kan be att han är din mentor.

 • Han ”hänger” ofta med barn och ungdomar som gillar matte och hjälper de bl.a med geometrisk förståelse.

 • Renar och balansera och dina chakran med Metatrons Cube.

 • Hjälper till med manifesteringar och använder Metatron Cube för det.

 

Ärkeängeln Metatron är väldigt angelägen om att hjälpa människor att tänka på vad de tänker. Han visade mig människor som går omkring ”slumrandes”, fullt upptagna av de negativa tankarna, så upptagna att vi missar hela poängen med livet. Vi är i glömska om varför vi är här.

 

Han visade också att om människorna inte tänkte alla dessa negativa tankar, så skulle alla deras önskningar manifesteras inom väldigt kort tid. Ett sinne utan negativa tankar blir ett klart sinne som känner sin skaparkraft och fokuserar endast på det som det vill skapa. När sinnet är så klart så märks det direkt när en tanke kommer in.. Och EN negativ mening/tanke känns som ett insnubblande buller som kommer in mitt i en vacker symfoni. Som ni förstår åker den ut direkt, för sinnet vill inte störas i sin härliga symfoni som består av endast kärleksfulla inspirerande tankar på vad man vill skapa. Känslor som kommer av detta klara sinne är tacksamhet, glädje, inspiration mm.

 

Ärkeängeln Metatrons energi är maskulin, snabb, trygg, upplyftande, kärleksfull, tålmodig och farfarsliknande (trots att han är yngst av alla Ärkeänglarna).

 

Ärkeängeln Metatron ansvarar för:

 • Akashic Records

 • Helig Geometri

 • Tid och rymd.

 

Metatrons Cube

Metatrons cube är en komplicerad och mycket omfattande helig geometrisk symbol som formar fält av skapande dvs höga energifrekvenser som skapar färger och ljud som sen skapar materia. Den består av 13 sfärer som hålls ihop av linjer från mitten. Den innehåller Universiella koder, alla chakrana, kvinnligt och manligt, himlen till jorden, mottagande och givande m.fl. De 5 elementen jord, vatten, luft, eld och ande finns också representerade i varje geometrisk form. Alla dessa heliga koder låses upp och används när man får healing av Metatrons Cube.

 

Metatron använder Metatrons cube för att rena och balansera dina chakran, ändra dina tankar från negativa till positiva, påminna dig om dina gåvor och ditt livs syfte på jorden så att du kan börja utföra det din själ vill.

 

Metatrons Cube snurrar med centrifugalkraft medsols. Att negativa tankar ersätts med positiva, är en av anledningarna till att de flesta känner sig glada efter att ha fått en genomgång av Metatrons Cube. Den börjar snurra några decimeter ovanför ditt huvud eftersom du har chakran där, och vänder några decimeter nedanför dina fötter då du har chakran även där.

 

Manifestera med Metatrons Cube

Du kan använda dig av Metatrons Cube då du vill skapa och manifestera saker i ditt liv. Gör så här:

 1. Ha ett positivt mål.

 2. Gör det ännu bättre genom att fråga dig själv, ex ”Hur skulle det kännas om det kom en hel busslass med folk istället för 10?

 3. Säg detta som en affirmation: ”Jag väljer att frigöra och släppa alla negativa tankar som handlar om …. (fyll i ditt mål här). Nu tänker jag endast positiva och kärleksfulla tankar om … ” Om du under dagen kommer på dig själv med att tänka negativt om ditt mål så avbryter du genast dina tankar med att upprepa denna affirmation.

 4. Generera känslor som tacksamhet och kärlek

 5. Be Ärkeängeln Metatron ge dig healing och hjälpa dig manifestera ditt mål med Metatron Cube. Ligg eller sitt , blunda och slappna av. Visualisera att Metatrons Cube snurrar medsols i centrifugalkraft uppifrån och ner och upp igen.

 6. Upprepa punkt 5 om du vill höja din energifrekvens.

 

Ärkeängeln Jophiel

Guds skönhet”

 

Bakgrund

Ärkeängeln Jophiel finns omnämnd i Garden of Eden och var också med senare och vakade över Noahs son. Ärkeängeln Jophiel finns omnämnd i flera verk, för att nämna en The sixth and seventh books of Moses.

 

Ärkeängeln Jophiel betyder ”Guds skönhet” . Hon kallas även Iofiel, Iophiel, Jofiel, Zophiel. Ibland kallas hon även för FengShui-ängeln.

 

Allting skapas här och nu

Vid ett tillfälle då jag höll en kurs i Lidköping, så satt kursdeltagarna och skrev sina drömmar och mål och så satte jag på kanaliserad musik av Jophiel. Helt plötsligt hör jag henne säga ”Ingen mening att rusa iväg i tanken, allting skapas här och nu.” Det kändes ju verkligen rätt och sant och jag ställde mig upp och sa vad jag hört. En kursdeltagare tittade förvirrat på mig och frågade : ”- Ska vi sluta skriva då?” Jag visste faktiskt inte vad jag skulle svara på det, utan sa bara:

- Gör som du känner.”

Vid senare tillfällen då jag haft kurser så har jag märkt att en del deltagare lägger från sig pennan och bara är. Då småler jag inom mig och tänker på Ärkeängeln Jophiel.

När du bett till ärkeängeln Jophiel så vägleds du bort från stress och det är det inte ovanligt att du vägleds ut i naturen och väl där kanske du fascineras av hur vackra bladen på träden är, hur vackert det låter när fåglarna sjunger, eller hur gott barrträden doftar. Du blir mer närvarande och ser/hör allt det vackra.

Ärkeängeln Jophiel kallas även för Feng-Shui-ängeln eftersom hon hjälper dig ordna ett harmoniskt hem om du ber henne. Ofta när jag tänkt eller skrivit om henne så kommer jag på mig själv med att börja storstäda eller möblera om hemma. Då förstår jag att hennes närvaro inspirerar mina tankar.

 

Hjälper till med:

 • Gör allt vackert: dina tankar, dina relationer, dig själv, dina kläder, ditt hem osv.

 • Hjälper dig se allt det vackra i naturen.

 • Hjälper dig med Feng-Shui hemma och på jobbet.

 • Hjälper artister, konstnärer, kreativa.

 • Hjälp dig uppskatta skönhet runt omkring dig.

 

Ärkeängeln Uriel

Guds ljus”, ”Guds eld”

 

Bakgrund:

Uriel varnade Noah för floden genom att ge honom insikt. Uriel är en av de visaste ärkeänglarna och hjälpte även profeten Ezra att tolka mystiska förutsägelses om den kommande Messias.

 

Hjälper till med:

 • Lyser upp din livsväg, då blir vägen lätt för dig att se och du känner ännu större glädje när du väljer rätt. Han säger att om vi skulle gå med er och lysa upp vägen hela tiden så skulle det blir så mycket lättare för er.

 • Förbättrar ditt minne

 • Gör dig skärpt och koncentrerad

 • Rengör och öppnar upp kronchakrat och kopplar upp dig med Guds ljus.

 • Han hjälper dig få snabba och kreativa insikter och idéer.

 • Intellektuell infomation.

 • Sägs hjälpa till vid katastrofer t.ex jordbävningar, översvämningar mm. Ger även varningar ang. dessa.