Sofia i Östersund

ST programmering

APRIL-ERBJUDANDE!

ST-programmeringen

Boka 2 sessioner i april för

endast 980 kr (Ord.pris 1400kr)

Du kanske redan känner till Attraktionslagen och vet att dina tankar, känslor, föreställningar, beteende styr ditt liv. Många människor kan ändå inte ändra sina liv. Varför? Jo, för att de inte har ändrat sina undermedvetna tankar. Det medvetna sinnet och det undermedvetna sinnet lär sig på olika sätt.
 
Visste du att du kan programmera om ditt undermedvetna på bara några minuter? Ja, det är faktiskt sant och det ger varaktig förändring. Det som tidigare endast var möjligt med hypnos eller ständigt repetetiva beteenden/affirmationer i 1-3 månader , kan du nu ändra i vaket tillstånd på bara några minuter.
 

ST-programmering är en metod som jag tillsammans med mitt spirituella team har utvecklat och förfinat under ca 1 års tid. Den föddes av min starka vilja och intention att kunna förändra mina undermedvetna tankar. Det var min envishet och klara fokus på att få fram en metod som är den stora anledningen till att ST programmeringen kom till liv. Den har förändrat mitt eget liv stort inom många områden och jag har redan många nöjda kunder, som även de förändrat sina liv till det bättre.

 

I ditt undermedvetna sinne finns 95-99 % av alla dina tankar och det medvetna sinnet, som du faktiskt använder när du läser detta, består endast av 1-5 % av dina tankar. Det säger ju sig självt då att tänka positivt med det medvetna sinnet räcker inte om ditt undermedvetna tänker negativt.

 

Det undermedvetna sinnet programmerades på dig när du var 0-7 år. Din hjärnas vibrationstillstånd var under de åren i ett hypnosliknande tillstånd, så därför gick all information rätt in i det undermedvetna sinnet. Hypnos är faktiskt ett sätt att kommunicera med det undermedvtna. Det undermedvetna är ungefär som en maskin som spelar upp ett inspelat program som körs om och om igen ända tills det byts ut till ett nytt program, medan det medvetna sinnet är kreativt och har drömmar och inspireras och vill uppnå mål.

 

Medvetna sinnet

Undermedvetna sinnet

positivt tänkande

tankar

motivation

tro, föreställlningar, trossystem

willpower

känslor

insikter

minnen

resonemang

färdigheter

 

Beteende/instinkt

 

 
Programmeringen har hjälpt mig gå från misslyckad och ingen kärlek till att jag nu älskar och respekterar mig själv, känner mig värdefull och värd framgång. Och en annan sak som förstärkts är att jag känner mig ännu mer guidad och vägledd i mitt livs syfte nu. Jag lever ett underbart liv, och det 100 % tack vare änglarna och programmeringarna som jag har gjort.
 

Hur går det till?

Innan jag börjar så kommer vi överens om vad du vill programmera in. Du ligger ner bekämt och slappna av under hela sessionen och du behöver inte koncentrera dig på vad jag säger. Jag kommer fråga dig om du tillåter mig att kommunicera med ditt undermedvetna. När du svarar ja så är kontakten öppen för mig att ändra föreställningar i ditt undermedvetna. T.ex om vi programmerar in: "Jag förtjänar lycka och framgång i mitt liv", så kommer alla tankar som inte stämmer överens med den föreställningen att försvinna. Ofta har man blockeringar från tidigare liv och då släpper jag de känslorna åt dig. De allra flesta känner inte av de jobbiga känslorna alls utan känner bara hur det blir lättare och lättare. De allra flest mår bra och känner effekt direkt efter sessionen. En distanssession fungerar likadant men vi har kontakt på telefon hela tiden.

 
Exempel på föreställningar som du kan programmera in:
Jag älskar mig själv och jag är älskad av andra
Jag förtjänar lycka och framgång i mitt liv
Jag älskar pengar och pengar älskar mig
Jag förlåter... och jag förlåter mig själv
 

Pris för 60 min

700 kr

Välkommen att boka in dig hos mig på Frösön eller på distans,

genom att fylla i formuläret nedan

Ditt namn

Din mail

Ditt telefonnummer

Ditt meddelande

KURS

ST programmering

2 helger v 10 och 12

 

Lär dig utöva ST programmeringen

på dig själv och andra

 

Metoden som jag kallar för ST programmering, har förändrat mitt och andras liv stort inom många områden och nu ska jag alltså för första gången lära ut denna speciella metod. Jag känner starkt att den ska spridas så du och alla andra kan använda den och skapa ditt drömliv.

 

ST programmering är en metod för att ändra dina undermedvetna tankar, föreställningar och trossystem. Du kan använda den på dig själv och andra.

 

I denna kurs kommer du lära dig att snabbt och enkelt släppa andras och dina egna gamla känslor. Du får lära dig hur du kan ändra dina egna undermedvetna tankar samt hur du kan hjälpa andra att ändra sina undermedvetna tankar. Den som får en programmering mår oftast jättebra under sessionen och speciellt efteråt. Att utföra ST programmering är i sig en gåva och efter varje session mår både du och din klient bra.

 

ST programmering är en metod som jag fick av änglarna när jag var “under isen” för 1.5 år. Man kan säga att jag hade gett upp att kunna ändra mitt liv med attraktionslagen. Detta blev en vändpunkt för mig och ST programmeringen är en fantastiskt gåva som ändrat mitt liv och många andras.

 

När jag har klienter så behöver de ge mig tillstånd för att jag ska kunna kommunicera med deras undermedvetna. När jag fått det kan jag ge deras undermedvetna nya dirketiv och ta bort blockeringar från detta liv och tidigare liv mm som hindrar de från att uppnå sina mål eller vad än de väljer att programmera in.

 

Kursdatum: 4 kursdagar i mars fördelat på 2 helger: 13-14/3 samt 27-28/3

Din investering: 3500 kr för alla fyra kursdagarna.

Begränsat antal

Obs! Ni kommer jobba 2 och 2.

Plats: Yogashala i Östersund

 

 Välkommen att boka in nedan

Ditt namn

Din e-post

Ditt telefonnummer

Ditt meddelande