Sofia i Östersund

Öppna ditt hjärta

Ditt hjärta är porten till det du söker i livet: lycka, glädje, mening med livet osv. Här finns svaret på det du söker. När du öppnar ditt hjärta känner du kärlek strömma genom dig. Och kärlek är faktiskt lösningen på dina problem. När ditt hjärta är öppet kan du gå runt och känna tacksamhet och glädje, helt utan anledning. Du kan känna tacksamhet bara av att vara vid liv. Du kan känna dig nöjd av att bara sitta och känna kärleken som strömmar genom dig, du känner inget behov att ”måsta göra ngt”. När ditt hjärta är öppet blir ditt livs syfte här på jorden mer klart för dig. Du känner din inre vägledning mycket tydligare, därför ska du aldrig fatta beslut när du inte mår bra. Vänta tills ditt hjärta är öppet och du mår bra, för då fattar du rätt beslut.

 

Att förena dig med din själ är ett mycket kraftfullt sätt att öppna ditt hjärta, och även att känna tacksamhet likaså.

 

Förena dig med själen och väck hela ditt hjärta.

Planerar just nu en 4-5 veckorskurs där du får förena dig med själen och ljusvarelserna på ett mycket djupt plan och förena dina tre hjärtcentra Vi jobbar med din själ, ljusvarelser, och Ärkeänglar och Uppstigna Mästare i flera meditationer.

 

Jag kommer hålla kursen i Östersund, men om man vill gå den på distans så går det oxå bra, jag kommer livefilma meditationerna och det jag pratar om på kursdagarna. Allt kommer finnas i en sluten fb-grupp. Vi följer delvis boken "Själskärlek - Väck hela ditt hjärta" av Sanya Roman.

 

Jag kommer laga vegansk, sockerfri och glutenfri lunch för den som väljer det:

Bönburgare

med guacamole och hemgjord kethup

(Alla råvaror är ekologiska och naturliga)

60 kr per person (utöver kurspriset)

Du som ar med på distans får nöja dig med receptet :)

 

Din investering:

På plats i Östersund: 1850 kr

Distanskurs: 1500 kr

 

För att anmäla ditt intresse skicka in ett meddelande här nedanför.

Ditt namn

Din e-post

Ditt telefonnummer

Ditt meddelande

Att förlåta andra, älska och acceptera andra som de är, att göra kärleksfulla handlingar etc gör också att ditt hjärta öppnas. När hjärtat öppnas börjar du älska dig själv mer och du tänker automatiskt positiva och upplyftande tankar. Ditt hjärta är som en stor kraftgenerator som när det är öppet påverkar hela din kropp och allt runt omkring dig.